Stallgjengen

Stallgjengen er delt opp i tre grupper som jobber hver tredje helg. Deres oppgaver er med egne ord: ”Vi hjelper til med oppgaver som trenger å bli gjort, leie tertitter, lærer barna ting, steller med dyra, masse fysisk arbeid, får lært nye ting, rir, sosialt samvær, pusser utstyr, sørger for at ting blir gjort”.

Hovedoppgaven til stallgjengen er å være ”ridelærere” for tertittene, våre yngste brukere fra 3 til 9 år.3 timer hver lørdag har stallgjengene ansvaret for å tilrettelegge ridning for denne brukergruppa. På spørsmål om hva de må kunne, svarer de at ”Vi må lære å forstå de mindre barna, prate og være tålmodige med dem, vi må vise respekt, være rolige og flinke til å rose”.

I tillegg til opplæring i enkel pedagogikk lærer de også mye om håndtering av hest, samt å fungere i og samarbeide som en gruppe. De er mye på gården og godt synlige i miljøet så de blir viktige rollemodeller for andre medlemmer. Aldersgrense 11 år.

 

STALLGJENGLEDERE

Stallgjeng 1 - Marit              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./90504194 (jobbtelefon)

Stallgjeng 2 - Emma

Stallgjeng 3 - Marianne              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no