Aktiviteter i andre ferier

LANGTURER

Vi arrangerer tre timers rideturer i høst- og vinterferien. Det er flotte turer i Hvitebjørnskogen med fart, spenning og nydelig natur. For å være med på disse rideturene må du kunne ri, det er mye klatring og litt trav og galopp, avhengig av føre. 

 

KJØRELEIR

Vi har mange gode kjørehester på gården. Kjøring er morsomt, og vi har mye kjøreundervisning her. Hver høst og vinterferie arrangerer vi kjøreleire. Deltakerne bor på gården og tar del i stall og hestestell på samme vis som vanlige rideleire på sommeren. Vi fokuserer både på konkurransekjøring i form av dressur og presisjon for de øvede kuskene, innføring i brukskjøring for de uerfarne, og tømmerkjøring. Deltakere på kjøreleir må vøre fylt 12 år.

 

NYBEGYNNERLEIR

I høstfeirer og vinterferier pleier vi arrangere dagleir for nybegynnere. Leiren går over to eller tre dager og holdes på formiddagen. Det blir stell i stallen, ridetime og felles måltid. Denne leiren er åpen for de som står på venteliste for ridekurs samt de som allerede går på nybegynnerkurs. 

 

MILJØSENTERET ER ALLTID ÅPENT FOR MEDLEMMER

Alle medlemmer er hjertelig velkomne til å være på gården så mye de vil. Dette gjelder både hverdager, helger og ferier. Det er alltid hyggelig med barn og ungdom som vil hjelpe til i stall og fjøs, fôre og stelle dyra eller bare tilbringe tid sammen i trygge og hyggelige omgivelser.

 

 

Det kommer informasjon om kursene, og påmelding, i forkant av hver ferie. Følg med.

Meld deg gjerne på nyhetsbrevet vårt i menyen til venstre, så får du informasjon rett til mailen.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no