Jobb som rideleirassistent

Vil du fylle sommeren med enda mer hest og ridning, kan du søke sommerjobb hos oss. Vi trenger ungdommer som har mye ride- og hesteerfaring og som ønsker å jobbe med barn og andre ungdommer.

 

- Vi trenger assistenter på alle rideleirukene.
Som assistent hjelper du ridelærerne med den daglige drifta. Du hjelper leirdeltakerne i stallen, leder rideturer, jobber med kjøkken- og stalltjenesten og er med på langturene. Som lønn får du gratis ridekurs til høsten eller rabatt på rideleir og gårdsklær slik som de andre som jobber her har. I tillegg får du 3 timers undervisning på banen i løpet av uka.

 

- På HC-leiren i uke 32 trenger vi ledsagere.
Hver av leirdeltakerne skal ha sin personlige assistent. Du får verdifull erfaring, lønna er 1 undervisningetime på banen pr. dag . (Ikke prisavslag på kurs/leir i lønn ved jobb på HC-leir). Dagen for deltakerne er delt inn i forskjellige aktiviteter, med både tur og baneridning, kjøring og pauser med frukt og hygge.

 

Er du interessert, skriver du en søknad med informasjon om din heste- og rideerfaring. Skriv også litt om hvorfor du vil passe som rideleirassistent. Det er viktig at det kommer frem av søknaden om du vil jobbe som assistent på vanlig rideleiruke og/eller HC-leir. Husk også å skrive opp hvilke uker du kan jobbe. Søknaden sendes til Marit på mail marianne.morfjord(at)bsn.oslo.kommune.no eller legges i hennes hylle på kontoret. Søknadsfrisk for sommeren 2022 er utvidet.

I staren av mai inviterer vi nye søkere til jobbintervju. Dette gjør vi for å informere om arbeidsoppgaver og for å finne ut om søkeren er klar for jobben. Alle som får jobb får et obligatorisk lederkurs 18. og 19. juni - sett av helgen. Alle assistenter kan få attest etter sommerjobben. Dette er verdifull dokumentasjon neste gang du skal søke en jobb.

Snakk gjerne med ridelæreren din dersom du lurer på om dette er jobber som kan passe deg.

Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg!

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no