Ukene 25, 26, 27, 29, 30 og 31 er det vanlig rideleir hos oss. Leiren varer fra mandag morgen til fredag ettermiddag. Leirdeltakerne overnatter på gården. Leirukene er åpne for alle, uavhengig av nivå!

Vi har voksne, engasjerte ansatte som jobber med leirene. På dagtid er det dyktige pedagoger som har ansvaret for å tilrettelegge undervisning og aktiviteter. Vi legger stor vekt på det sosialpedagogiske samt lek og trygge rammer rundt hesteaktiviteten. Vi er profesjonelle fagpersoner innen hestehold og ridesporten. Nivået på hester og undervisning er svært høyt. Ridelærerne er aktive konkurranseryttere, og hestene våre er meget godt skolert. På kveldene har en miljøarbeider ansvaret for øvrige hesteaktiviteter, lek, kosekvelder med boller og kakao, høytlesning og morsomme gruppeoppgaver. Vi spiser alle måltider sammen, og maten, den er hjemmelaget. 

Deltakerne deles i grupper etter ferdighetsnivå. Vi har grupper fra 2 til 5 deltakere. Det er tre timer ridning daglig. Du får jobbe med både dressur, sprang og turridning. Det blir daglige timer med teori, slik at alle som ønsker kan ta rideknappen siste dagen. Hvilken grad avhenger av nivået du er på. Vi rir også på en langtur i løpet av uka. Fredag er det oppvisning for foreldrene før hjemreise.

 

Uke 32 arrangerer vi HC-dagleir. Dette er en leir på dagtid for barn med funksjonsutfordringer. I løpet av uka er det både ridning på bane, ridning på tur, kjøring med hest og vogn og flere hyggelige aktiviteter. Også her har vi fellesmåltider med godt samvær. Hver rytter på HC-dagleiren har sin egen rideassistent. 

 

Hos oss er det høyt under taket, og terskelen er lav. Velkommen!

 

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no