Gårdens dag

Hvert år, siste helg i mai eller første i juni, har gården åpen dag hvor alle er hjertelig velkomne. Medlemmene har oppvisning med flott speilridning og morsom voltige.


Vi har runderidning og kjøring med hest og vogn. Medlemmene baker kaker og boller, vi har vafler, kaffe og saft. Her er ikke pølser, is og cola. Vi severer seks helgrilla lam med salat laget av foreldre. Ellers er det mange salgsboder fra fjern og nær. Folk koser seg, mange tilbringer flere timer på medbrakte pledd. ”Bandet-til-faren-til-Brede” er her vært eneste år og spiller hyggelig dansemusikk. Hvordan dette bandet fikk navnet sitt er det kanskje noen som lurer på? Brede var medlem her i mange år og faren hans spilte i et band uten navn. Da var det ganske enkelt å kalle det Bandet-til-faren-til-Brede.Og når de setter i gang med Sommar,sommar,sommar,da er det sommer og sol og Gårdens Dag med STOR G!

Noe som også er veldig hyggelig, er alle "gamle" medlemmer som dukker opp denne dagen.Da kommer barne-og ungdomsminner frem igjen, og det mimres over hester og rideturer, høyonn og feriearbeidsuker.Det er godt å vite at vi har vært med på å skape gode opplevelser. Etterhvert har jo mange av de "gamle" medlemmene selv fått barn, og de begynner å ri på Tertittridninga som vi har på lørdager.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no