Ansatte

Arve

Arve Bergland er, sammen med Anne, grunnelggeren av Søndre Aas Gård som den står nå. Han er sjefen på gården.

Arve er en dyktig hestekar, og bruker mye tid på vedlikehold av gården og områdene rundt. Veldig ofte finner man ham også på kontoret.

Sara

Sara Kinge Bergland (her med sønnen Aslak) har vært på gården siden 1978. Hun er datter av Anne og Arve, og har jobba på gården siden 1993.

Sara er barnevernspedagog og har ridelærerutdannelse fra England. Hun er hovedridelærer og hesteansvarlig på gården. Sara instruerer kjøregruppa på tirsdagene og er ridelærer på torsdagene.
Sunniva

Sunniva Margrete Oppsahl begynte å jobbe på Søndre Aas i 2007. Hun jobber som ridelærer tirsdag og leder en av stallgjengene. Sunniva har skrevet masteroppgave i pedagogikk. Sunniva samarbeider med skoler i området, og har ansvar for uteskolen på onsdager samt videregående skole-elever som har praksis på gården.

Catharina

Catharina starta karrieren på gården som medlem. Fra hun ble voksen har hun jobba her i en periode før hun har gjort andre ting, som å utdanne seg som kunstner, jobbet som gartner, jobba på Newmarket i England(veddeløpsstall) og fått en datter. Nå er vi så heldige å ha henne tilbake i staben hos oss. Catharina jobber hver 4 helg, i tillegg til å være stallvakt på onsdager og stabbursvakt torsdager.

Sandra

Sandra Langeland Horten har også begynt hos oss som medlem og jobber her nå. Sandra er utdanna barne- og ungdomsarbeider. Sandra har jobba på gården siden 2003.

Sandra har ansvar for aktivitetsskolen på mandager og jobber i stabburet mandager. Hun jobber også med besøkshjemmet.

Karin

Karin Waagaard starta karrieren som medlem på gården. Hun har sammen med Sara tatt ridelærerutdannelse i England, og barnevernpedagogikk i Norge. Etter et par år med jobb dro Karin Down Under for å studere litt mer, og siden tok hun alexander teknikk utdannelse i London i 3 år. Nå er hun tilbake, og jobber fulltid. Karin eier Munter som går i skolen her. Karin har ansvar for terapiridning, besøkshjem og sommerjobb. Hun jobber i stallen på mandager og i stabburet på onsdager.

Marit

Marit Bøhler Pihl hadde praksisplass her på gården som barnevernspedagogstudent. Hun er nå ferdig utdannet, selv om hun aldri blir helt ferdig med å studere.

Marit jobber som ridelærer på mandager og fredager, mens på tirsdager jobber hun i stallen. Hun jobber også med besøkshjemmet og sommerjobb.

 

 

Rita

 

 

 

Emilie

 

 

 

Ida

 

 

 

Eirin

 

   

 

 

 

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no