Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Tertittridning går alle helger fra uke 36 til uke 50. 


Søndag 10. desember er det julemesse på gården fra 12.00 til 15.30. Det blir hesteaktiviteter, sveler og kaker, og mange fine salgsboder. Følg med nærmere på facebooksiden vår.


 

I uke 51 er det nisseridning på alle ridetimer. Vi kler oss ut som nisser, rir på tur og synger julesanger. Etter timen er det grøt til alle rytterne i stabburet. Mon tro hvem som finner mandlene i år?

Siste dag med rideskole er fredag 22. desember. Rideskolen starter igjen tirsdag 2. januar.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no