Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Er du mellom 15 og 19 år og bor i bydel Søndre Nordstrand? Da kan du søke sommerjobb i bydelens sommerjobbprosjekt. En av arbeidsstedene man kan søke jobb er på gården. Da jobber man med dyrestell, renhold og praktiske arbeidsoppgaver som blant annet gjerdebygging og gressklipping. Søknadsskjema kan lastes ned fra bydelens nettside.

Erfarne elever i rideskole og stallgjeng kan søke jobb som assistent på HC-leir og rideleir. Les mer om assistentjobbene og hvordan man søker her.


Påmelding til påskeleir for nybegynnere er klar. Les mer under fanen "Aktiviteter i andre ferier".


 Det er ikke ridning i påskeuka og mandag 2. påskedag. Det er tertittridning første påskehelga, men ikke andre.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no