Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Gården er åpen for besøk hele sommerferien. Stabburskafeen er stengt til og med uke 35 grunnet rideleir og sommerferie. 

Rideskolen starter i uke 35 med dugnadsuke. Vi oppfordrer alle til å delta på dugnaden den tiden de rir. Alle andre som ønsker å hjelpe til er hjertelig velkomne. Vi holder på fra 15.30 til 19.30.

Ridningen starter i uke 36 for både rideskole og tertittridning. 

Lørdag og søndag i uke 36 er det medlemsseminar. Dette er obligatorisk for de som er med i stallgjengen. Alle andre medlemmer som ønsker å delta er hjertelig velkommen. På seminaret lærer vi om hestetemaer og sosiale temaer, vi leker og spiser felles lunsj begge dager. Påmeldingslister henges opp i stallen i uke 35.

 

 

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no