Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Ridninga starter i uke 36. Nå er vi i uke 34 og hestene har fri. Uke 35 kan alle komme til timen sin, da har vi dugnad og gjør klar til skolestart i uke 36.
Vi jobber nå med å fylle opp timene og omrokkerer på de som har ønsket eller trenger det.
Om du ikke har fått beskjed om nytt tidspunkt, har du den gamle timen din.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det er fortsatt noen få ledige plasser på rideleir i uke 30
 

 
Nå er det sommertid på gården! Vi er åpne for besøk alle dager. Rideleiren starter i uke 26.
 

Søndre Aas gård og miljøsenter på facebook: facebook.com/Sondreaasgard


Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no