Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Det er ikke rideskole i påskeferien


Catharina starter Grønnsaksklubb! Les mer her


Mandag, tirsdag og onsdag i påskeferien arrangerer vi overnattingsleir for nybegynnere. Det blir ridning og andre hesteaktiviteter hver dag. Dere er med på stell av alle dyra, spiser gode fellesmåltider og kveldene fylles med hyggelige aktiviteter. Kanskje får dere være med når det kommer lam? Alle overnatter i stabburet. Leiren ledes av tre erfarne ungdomsledere som bor på gården sammen med deltakerne.

Det er plass til 6 deltakere som har gått stellekurs og venter på ridekurs eller har ridd opptil et halvt år. Pris 1000 kr. Påmelding hos stallvakten i stallen.


Uke 26 og 27 vil vi for første gang arrangere sommeraktivitetsleir på gården. Dette er en dagleir for barn fra 9 år og oppover. Les mer om aktivitetsleiren her.


Nå er det klart for å søke om sommerjobb på gården. Søknadsfristen for sommerjobb gjennom bydelen er utsatt til 22. april. Les mer om mulighetene her


Det er fortsatt ledige plasser på noen av rideleirukene i sommer.
Les mer om sommerrideleir her


Nå starter vi opp nyhetsbrev!

Nyhetsbrevene vil inneholde informasjon om aktuelle arrangementer og hendelser på gården. Vi sender ut omtrent annenhver måned. Aktuelt både for de som allerede deltar på aktiviteter på gården og alle andre som ønsker å holde seg oppdatert. Meld deg på nyhetsbrevet her


NB!! VIKTIG INFORMASJON! Vi gjør en endring av klokkeslettene ridetimene begynner fom oppstart i høst. Mange har problemer med å rekke første time, derfor vil vi nå utsette ALLE timer med 30 minutter! Dvs 

stallen åpner kl 15.30 og vi steller hestene fram til kl 16.00.
2 time begynner kl 16.45.
3 time rir fra 17.30.
4 time fra kl 18.15.

NB! GJELDER IKKE FREDAG NB! Onsdag og torsdag vil vi ha Stelle/Nybegynnerkurs fra kl 15.00 - 16.00, altså før første time begynner. Alle som rir etter 1 time må huske å være i stallen 30 min før timen i tilfelle du må stelle hesten du skal ri.


Søndre Aas gård og miljøsenter på facebook: facebook.com/Sondreaasgard


Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no