Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Gården er åpen for besøkende i hele sommer. Vanlige åpningstider :-)

Uke 35 er dugnadsuke der medlemmer og foresatte er hjertelig velkommen til å møte opp på sin dag og være med på vasking og maling i stall og låve før rideskolen starter.

Rideskolen med ridning starter i uke 36, mandag 4. september.

Tertittridning går alle helger fra uke 36 til uke 50. Første gang blir 9.september.

Helgen 9 -10.september er det også medlemsseminar, alle medlemmer er velkommen! Medlemsseminaret er obligatorisk for stallgjengere og forryttere. Påmelding i stallen.

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no