Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

I uke 35 starter vi rideskolehøsten med felles dugnad i stallen. Alle i rideskolen møter til sin ridetime og hjelper til med rengjøring, maling og vedlikehold av stall, låve og områder.
 
Helgen i uke 35, 1. og 2. september, er det medlemsseminar. Dette er obligatorisk for deltakere i stallgjengen og forryttere. Alle andre medlemmer som ønsker å delta er hjertelig velkomne! Vi har laget et arrangement på facebook, dette finner du her. Påmelding kan også sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
I etterkant av seminardagen lørdag blir det også foreldremøte for de som ønsker. Dette blir ca 15.15. Facebookarrangement finner du her. Vi ønsker påmeldinger til dette møtet, da lokale avhenger av antall deltakere. Påmelding kan også sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
I uke 36 starter alle rideaktiviteter - rideskole på ettermiddager, tertittridning på lørdager og forrytterordning.
 
Vi gleder oss til å se dere alle igjen!

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no