Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

Vi har nå fått grønt lys til å ha avgrensede aktiviteter for noen av de mindre gruppene vi har utenfor rideskolen. Det blir uteaktivitet med små grupper innenfor smittevernets krav. Alle som er en del av disse gruppene vil kontaktes av de ansatte som leder aktivitetene.

Mandag 11. mai åpner vi rideskolen for ryttere som rir på de to siste ridetimene mandag til torsdag. Tunet på gården er ellers fortsatt stengt for besøk og gjennomgang. Fra mandag 18. mai åpner vil rideskolen gradvis mer og mer. Alle foresatte vil bli kontaktet når medlemmenes time starter. Da får dere også nærmere informasjon om både smittevern og praktisk gjennomføring. Det vil samtidig komme informasjon om refusjon av avlyste ridetimer.

Gården vil ellers være stengt, slik vi har vært den siste tiden, for både besøkende og annen aktivitet.

Mens selve tunet på gården er stengt for aktivitet og gjennomgang, er det hyggelig å se at det er mange som benytter muligheten til en luftetur rundt jordene. Det er mange hyggelige "Hei!" og smil å møte på smitte-trygg avstand. Fortsett med det!

Hold dere friske alle sammen, og ta vare på hverandre!

---

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no