Søndre Aas Gård og Miljøsenter

Vi er et annerledes fritidstilbud der de fleste aktiviteter foregår utendørs. Vi har rideskole for alle over 9 år, tertittridning for de yngste og terapiridning. På gården har vi hester, men også sauer, griser, haner og høner, påfugler og katter. I tillegg har vi en stabburskafé hvor du kan hygge deg sammen med venner. Gården er et sted der du treffer mange andre med samme interesse, og her er det lett å få venner. Er du medlem på gården får du være her så mye du vil. I tillegg kan du være med og bestemme.


Vi ligger landlig til på Holmlia, med store, vakre jorder på alle kanter. Litt småskog og kratt hører også med, til glede for rådyr, rev, hare og mange forskjellige fugler. Det er fint å gå tur på grusveiene rundt gården. Vi har åpent hver eneste dag året rundt, for medlemmer. For andre besøkende gjelder åpningstidene. Velkommen til oss!

 

 Julemesse på Søndre Aas!

Tradisjonen tro er det snart tid for Søndre Aas gård sin årlige julemesse. Søndag 11. Desember fra kl.12 blir det som alle år god stemning på tunet med lokale salgsboder, kjøring med hest og vogn, salg av sveler, kaker og varm drikke. Besøkende kan se frem til hyggelige aktiviteter for store og små med runderidning, sauekos, ansiktsmaling og julegavehandel.

Alle er hjertelig velkommen!

Vi anbefaler å reise kollektivt eller til fots grunnet begrensede parkeringsmuligheter. Kjørende kan parkere ved den store innfartsparkeringen ved Rosenholm stasjon.

Vi er også på facebook

Adresse: Rosenholmveien 67, 1252 Oslo

Søndre Aas gård og miljøsenter på facebook: facebook.com/Sondreaasgard

Medlemmer og foresatte som vil hjelpe til på julemessa kan ta kontakt med This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Rideleir sommeren 2017 er klare til påmelding. Les mer og meld på barnet ditt her

Copyright © 2012 Søndre Aas Gård. All Rights Reserved.
Design: Ashley Bishop | Hosting: Digitalhjelp.no